Яка їжа погано впливає на згадку?

Продукти з високим глікемічним індексом Серед продуктів із високим ГІ — білий хліб, макарони, картопля та рис. Їжа з високим ГІ порушує баланс між глюкозою та інсуліном, що призводить до різкого стрибка рівня цукру в крові. А це серйозно впливає на пам'ять і змушує людей страждати від забудькуватість

забудькуватість

легко і швидко забуває, що страждає на розсіяність ◆ П'єр, найбільш розсіяна, забудька людина, тепер, за списком, складеним дружиною, купив усе, не забувши ні комісій матері та брата, ні подарунків на сукню Бєловій, ні іграшок племінникам.

https://ua.wiktionary.org › wiki › забудькуватий

.30 черв. 2023р.

Але пам'ятайте: поставити діагноз та призначити лікування може лише лікар.

  • Ковбаси та копченості Оброблені тварини білки порушують роботи нервової системи, тому варто уникати ковбасних виробів або хоча б звести їхнє споживання до мінімуму. …
  • Смажена їжа.
  • Солодке …
  • Цукрозамінники.
  • Трансжири …
  • Алкоголь

Доведено, що часте вживання фастфуду та їжі з високим вмістом насичених жирів, цукрів та солі провокує в людини деякі когнітивні порушення, і навіть погіршення короткочасної пам'яті.

Як і у випадку з тілом, щоб підтримувати свій мозок у формі, важливо не лише постійно його тренувати, а й правильно харчуватися. Ці продукти допоможуть покращити ваше мислення, пам'ять та уважність. … Ось найпопулярніші з них:

  • Зелені листяні овочі. …
  • Жирна риба. …
  • Ягоди. …
  • Чай та кава. …
  • Грецькі горіхи.