Яке вино менш шкідливе?

Яке вино корисніше, біле чи червоне Ресвератрол організму краще отримувати з червоного вина. Саме у червоному вині досить корисних речовин, їх там більше, ніж у білому. Зате біле вино менш калорійне.

Сухі сорти вин прийнято вважати найбільш корисними, тому що в їхньому складі менше кількості цукру.

Червоне вино. На відміну від конкурентів, сировиною для червоного вина служить не тільки м'якоть та сік винограду, а й шкірка. Саме тому червоні вина є рекордсменами за вмістом антиоксидантів, вітамінів та інших біологічно активних речовин.

Більше користі для організму приносить напій із найменшим вмістом цукру, тобто сухе. Саме ці сорти з найменшим вмістом спирту мають найбільший перелік корисних для організму властивостей. Рішення про те, яке з вин краще – червоне, рожеве або біле сухе – Залишається на суд споживачів.