Які фрукти покращують роботу мозку?

АВОКАДО І знову чемпіон із змісту нутрієнтів, необхідних розумовій системі. В авокадо багато фолієвої кислоти та Омега жирних кислот. Їхній симбіоз стимулює роботу судин, очищає їх від шкідливого холестерину, який провокує такі захворювання, як хвороба Альцгеймера.1 бер. 2023р.

Курага, родзинки, чорнослив, інжир, фініки та інші сушені фрукти та ягоди знижують рівень "поганого" холестерину в крові, чистять судини головного мозку від холестеринових бляшок, покращують пам'ять та концентрацію уваги, допомагають зберегти хорошу координацію.

  • Лосось Вся жирна риба, включаючи лосося, має у складі велику кількість поліненасичених жирних кислот омега-3. …
  • Гарбузове насіння Гарбузове насіння містить цинк, корисні жирні кислоти, магній, вітаміни А і Е.
  • Гіркий шоколад …
  • Грецькі горіхи …
  • Брокколі

Тому важливо приділяти увагу правильному харчуванню, щоб забезпечити мозку достатня кількість вітамінів, мінералів та жирних кислот.

  • Які продукти підтримають мозок:
  • Жирна риба Вірний друг мозку. …
  • Льняна олія Багато Омега-3 також і в олії, зокрема, в лляній. …
  • Шоколад …
  • Яйця …
  • Грецькі горіхи