Зведіть до мінімуму на своєму столі продукти з високим вмістом цукру та напівфабрикати. З метою безпеки виключіть із раціону сире або напівсире м'ясо, печінку, суші, сирі яйця, м'які сири, а також непастеризоване молоко та соки.
У цей період потрібно їсти поживні продукти, і чим різноманітнішим буде ваш раціон, тим краще. В першу чергу це овочі, багаті на фолієву кислоту: брокколі, брюссельська капуста, шпинат, спаржа, авокадо, сочевиця, червона квасоля. Багато її і в насінні льону та соняшнику та горіхах: мигдалі, арахісі, фундуці.
Список найпотрібніших фруктів для вагітних
- Абрикоси
- Апельсини
- Манго
- Груші
- Гранати
- Авокадо
- Гуава
- Банани