Які фрукти відновлюють пам'ять?

Цитрусові Апельсини, мандарини, лимони, грейпфрути багаті на флавоноїди. Ці з'єднання покращують здатність до навчання та зміцнюють пам'ять. Флавоноїди здатні захистити нервові клітини від ушкоджень, мінімізуючи зниження інтелектуальної активності.

Їжа для розуму – 10 продуктів, що покращують пам'ять та роботу мозку

  1. Жирні сорти риби.
  2. Ягоди чорниці та лохини.
  3. Хліб із борошна грубого помелу.
  4. Какао та чорний шоколад.
  5. Помідори.
  6. Брокколі …
  7. Насіння гарбуза.
  8. Шавлія

Зелені листяні овочі. Листова зелень, така як капуста, шпинат та брокколі, багата на корисні для мозку поживними речовинами, такими як вітамін К, лютеїн, фолієва кислота і бета-каротин. Дослідження показують, що ці рослинні продукти можуть допомогти уповільнити зниження когнітивних здібностей.