Продукти, що підвищують імунітет: гарбуз, морква, буряк, помідор, часник, цибуля, кабачок, зелень; молочні продукти; цитрусові, ківі, полуниця, персик, яблуко; оливкова олія; кедрові горішки; риба, морська капуста; похідні бджільництва.
- Аміксин 3.
- Анаферон 3.
- Арбідол 7.
- Вертекс 2.
- Грипферон 2.
- Імунал 1.
- Імунорикс 1.
- Інгавірін 3.
Вся справа в імунітет!
- Наш імунітет – це основний механізм захисту організму від вірусів та бактерій. …
- Загартовування …
- Живлення …
- Вітаміни та пробіотики.
- Режим та фізична активність …
- Відмова від шкідливих звичок.
- Позитивний життєвий настрій