Які продукти є органічними та неорганічними?

Головною відмінністю між так званими "органічними" та "неорганічними" продуктами є спосіб їх вирощування. Органіка – це звичайна їжа, вирощена дідівським способом без використання синтетичних пестицидів, регуляторів росту та будь-якої іншої хімії.30 лист. 2023р.

Чим органічні продукти відрізняються від неорганічних Це продукти, які виробляються без використання «хімії», мінеральних добрив, гербіцидів та пестицидів, ГМО, барвників, стабілізаторів чи загусників. У виробництві органіки контролюється весь процес від підготовки сировини до упаковки продукту.

Біопродукти (також органічні продукти) – продукція сільського господарства та харчової промисловості, виготовлена ​​без використання (або з меншим використанням) синтетичних пестицидів, синтетичних мінеральних добрив, регуляторів росту, штучних харчових добавок.

Неорганічні продукти – це продукти, які містять ГМО (генетично модифіковані організми), містять штучні консерванти або обприскуються пестицидами.