Які продукти можуть підвищити рівень тривоги?

Це – кефір, квашена капуста, овочі (артишоки, буряк, брокколі), фрукти, горіхи, солоні огірки, квасоля, куркума та імбир, яловичина, печінка, устриці, уточнюють «Известия» Раніше вчені назвали небезпечну для здоров'я кількість кухлів кави.

Людям, які страждають від панічних атак, рекомендується переглянути раціон і суттєво знизити або повністю виключити продукти, що стимулюють нервову систему:

  • чорний чай;
  • кава;
  • спеції, особливо червоний та чорний перець;
  • спиртні напої.

Основні фактори, які провокують у нас підвищену тривожність: самотність, проблеми на роботі, проблеми у відносинах, здоров'я, оточення та різноманітні конфлікти. Великий вплив також робить наш спосіб життя.