Які продукти покращують мозкову діяльність?

Курага, родзинки, чорнослив, інжир, фініки та інші сушені фрукти та ягоди знижують рівень "поганого" холестерину в крові, чистять судини головного мозку від холестеринових бляшок, покращують пам'ять та концентрацію уваги, допомагають зберегти хорошу координацію.

АВОКАДО І знову чемпіон із змісту нутрієнтів, необхідних розумовій системі. В авокадо багато фолієвої кислоти та Омега жирних кислот.

Прекрасно покращують розумові здібності ягоди чорниці, малини, ожини. Вони містяться антиоксиданти, які уповільнюють процес старіння і попереджають порушення мозковий діяльності. У горіхах і насінні (особливо гарбузових), крім жирних кислот, багато тіаміну та магнію, які покращують пам'ять та увагу.