Які продукти спричиняють панічні атаки?

квасоля

  • квасоля
  • ягоди (ожина, чорниця, журавлина, малина та полуниця)
  • фрукти (чорнослив, яблука та черешню)
  • горіхи (горіхи пекан та волоські горіхи)
  • овочі (артишоки, буряк, броколі та капуста)
  • спеції (куркума та імбир)

Це – кефір, квашена капуста, овочі (артишоки, буряк, брокколі), фрукти, горіхи, солоні огірки, квасоля, куркума та імбир, яловичина, печінка, устриці, уточнюють «Известия» Раніше вчені назвали небезпечну для здоров'я кількість кухлів кави.

Панічна атака – це дефіцит кисню, гіпоксія мозку. А антидепресанти додатково уповільнюють обмін речовин.