Що смачно – те й правильно».
- Чабрець «У різних регіонах Росії чебрецем можуть називати різні трави. …
- М'ята та меліса «Вони схожі, але все ж таки це різні речі. …
- Лист чорної смородини «Є два варіанти. …
- Шипшина «Шипшина» – класичний приклад продукту, який добре працює як основа. …
- Шавлія …
- Ромашка …
- Женьшень …
- Перстач
Відповідь коротко: трав'яні чаї пити щодня можна і потрібно. Головне – знати, які трави підходять для щоденного чаю, а які ні. Вибір залежить від хімічного складу, який відповідає за властивості та протипоказання.
Бадьорий ранок Заваріть м'яту, листя малини чи смородини, а ще трохи листочків кропиви – чудово, якщо вони будуть молоденькі, свіжі, прямо "з куща", але можна використовувати і підв'ялені чи сушені. Дуже ароматне і листя суниці, особливо лісової.