Які трави можна пити разом?

Деякі трави також поєднуються між собою. Порушення або алергію викликає комбінація м'яти та валеріани. Також не варто поєднувати шипшину з м'ятою та женьшень зі звіробою.

Важливо: сировина, яка має сильний запах, краще не змішувати один з одним при приготуванні трав'яного чаю. Суміш запахів може сформувати новий неприємний аромат. Такі трави, як м'яту, мелісу, чебрець, материнку рекомендують додавати окремо. Заварювати трав'яний чай правильно, також потрібно правильно.

Що смачно – те й правильно».

  • Чабрець «У різних регіонах Росії чебрецем можуть називати різні трави. …
  • М'ята та меліса «Вони схожі, але все ж таки це різні речі. …
  • Лист чорної смородини «Є два варіанти. …
  • Шипшина «Шипшина» – класичний приклад продукту, який добре працює як основа. …
  • Шавлія …
  • Ромашка …
  • Женьшень …
  • Перстач