Який алкоголь пити, щоб не хворіла голова?

Після вживання алкоголю рекомендується пити морси, компоти, а також корисний відвар імбиру. Він розріджує кров, має заспокійливий ефект, здатний швидко нормалізувати роботу судин, тому головний біль, у міру прийому напою, поступово проходить.

Серед алкогольних напоїв, вино, особливо червоне вино (77,8% учасників) було основним тригером мігрені. Проте червоне вино незмінно призводило до атак мігрені лише 8,8% респондентів.

Алкоголь – причина мігрені Міцний алкоголь викликає мігрень набагато рідше, тому що не має такої властивості. Коньяк, можливо, взагалі судини не розширює, тому є кращим напоєм, якщо цього вимагає ситуація.

Вуглекислота, що міститься в пиві, сприяє більш активному всмоктування спирту, який знаходиться в іншому алкоголі, а значить, з ладу ви можете вийти набагато раніше, ніж планували. І як наслідок головний біль та похмільний синдром.