Який ефект від безалкогольного вина?

Безалкогольне вино виграє у класичного за кількома параметрами. Воно зберігає майже всі властивості, мікроелементи, антиоксиданти, поліфеноли та кислоти. Відсутній лише п'янкий ефект. Крім того, вони зазвичай досить сухі, тому більшість безалкогольних вин підходять діабетикам.

Сенс її в тому, що вино випарюють у вакуумі. Якщо кип'ятити вино в умовах нормального тиску (без вакууму), то разом із спиртом випаруються ароматичні речовини, а напій разом із градусом втратить смак. Є ще одна технологія, за якою виготовляють безалкогольне вино.

Як зазначив у розмові з «Абзацом» лікар загальної практики Денис Прокоф'єв, після безалкогольного вина, пива і так далі можна спокійно сідати за кермо. При цьому він зазначив, що невелика кількість спирту в безалкогольному вині все ж таки міститься, але його вміст у ньому не перевищує 0,5%.

Для закодованих Якщо є навіть 0,2-0,7% спирту, краще утриматися. Майте на увазі, що колишнім алкоголікам не рекомендовано пити навіть квас або кефір — через 1% алкоголю.