Чим із чим п'ють віскі?

Віскі відмінно поєднується з морепродуктами, сиром, копченим та смаженим м'ясом, десертами. Легші віскі краще підходять для копченого лосося та суші. У той час як, середньотіла віскі поєднується з копченою рибою, наприклад, скумбріей.

Крім апельсинового соку, можна порадити інші цитрусові (лимонний, грейпфрутовий і т. д.). яблучний, вишневий, виноградний, гранатовий соки. Хорошим вибором будуть екзотичні соки з ананасу та манго, а також мультифруктові.

Чим закушують віскі

  1. Односолодовий віскі з димним або фруктовим ароматом п'ють під м'ясо (баранину та телятина), птицю, яловичу мову.
  2. М'який купажований віскі п'ють під копчену червону рибу (в ідеалі – лосось).
  3. Купажований віскі з трав'яним ароматом п'ють під морепродукти (креветки, устриці)

Напої виходять не зовсім типові, з фруктовим присмаком, що дуже добре для вечірки. Радимо наступні соки: яблучний, вишневий, лимонний, апельсиновий чи ананасовий. Оптимальне поєднання залишається за вами.