Чому не треба їсти хліб?

хліб, у складі якого є дріжджі, протипоказаний людям із захворюваннями ШКТ; – цільнозерновий хліб може спровокувати здуття живота та проблеми з підшлунковою; – надмірне вживання білого хліба з пшеничного борошна тонкого помелу може призвести до ожиріння. 8 сент. 2023р.

Коли ми раптом перестаємо їх постачати, наше тіло починає витрачати накопичені запаси глікогену. Але коли закінчаться і вони, організм збунтується. Тоді негайно з'явиться сухість у роті, втома, слабкість, запаморочення, безсоння і навіть нудота.

Вживання білого хліба призводить до підвищення рівня інсуліну: спостерігається зростання цукру в крові, після цього він різко падає і організм починає відчувати голод.. Таким чином, хліб із борошна тонкого помелу має непрямий вплив на збільшення ваги за рахунок стимулювання апетиту.

Відмовившись від хліба, ви зменшіть кількість споживаних калорій, а накопичена в організмі вода буде виводитися. Справа в тому, що коли організм споживає менше калорій, він починає спалювати накопичені запаси енергії у вигляді глікогену, а це призводить до виведення води з організму та зниження ваги.