Чому після чаю падає тиск?

Якісний і досить свіжий чай має унікальну властивість регулювати судинний тонус, тому при гіпотонії підвищує тиск, а при гіпертонії – знижує його.22 жовт. 2023р.

Вдалий варіант у боротьбі зі зниженим тиском – чорний чай. Його треба заварювати 5 хвилин. Краще додати до чаю цукор. Цей напій є чудовою альтернативою каві, адже теж має у своєму складі кофеїн.

зеленого чаю Вчені з Японії довели, що зелений чай знижує тиск. Вони провели експеримент, у якому взяли участь пацієнти, які страждають на гіпертонію. Гіпертоніки щодня пили одну-дві чашки слабо завареного зеленого чаю протягом кількох місяців.

Заварений міцніше чорний типовий чай стабілізує знижений тиск. Саме тому його дають пацієнтам, які непритомніють при аналізі крові. Цукор посилить та закріпить ефект від чаю. Продукти, що містять цукор, підвищують артеріальний тиск завдяки збільшенню навантаження на систему травлення.