Дуже часто запаморочення після їжі викликано незбалансованим харчуванням: недостатньою кількістю вуглеводної їжі. Найчастішим алергеном вважається білкова їжа, а також всі види солодощів. До групи ризику входять люди, які зловживають їжею, що містить штучні барвники та консерванти.
Почуття втоми після їжі виникає через нестачі кисню, що надходить у мозок. У деяких випадках такий симптом характерний для діабету. Після вживання різних продуктів в організмі людини підвищується рівень цукру.
Діагностика та обстеження
- УЗДГ брахіоцефальних та транскраніальних судин Ультразвукове сканування, необхідне для визначення порушень кровопостачання головного мозку. …
- КТ головного мозку та черепа.
- МРТ головного мозку.
- Електроенцефалографія (ЕЕГ).
- МРТ шийного відділу хребта.
- 2 500 руб Записатися