Коли краще пити віскі?

Правильне час для віскі вечір. Алкоголь потрібно трохи охолодити, для цього краще використати спеціальні віскі-камені. Келихи у формі тюльпанів або товстостінні тумблери наповнюють на третину. Перший невеликий ковток повинен бути повільним – потримайте напій у роті кілька секунд, оцініть смак та аромат.13 квіт. 2023р.

Чим закушують віскі

  1. Односолодовий віскі з димним або фруктовим ароматом п'ють під м'ясо (баранину та телятина), птицю, яловичу мову.
  2. М'який купажований віскі п'ють під копчену червону рибу (в ідеалі лосось).
  3. Купажований віскі із трав'яним ароматом п'ють під морепродукти (креветки, устриці).

Пити віскі потрібно після обіду, тому що напій це міцний і вранці його не вживають.

Віскі відмінно поєднується з морепродуктами, сиром, копченим та смаженим м'ясом, десертами. Легші віскі краще підходять для копченого лосося та суші. У той час як середньотіла віскі поєднується з копченою рибою, наприклад, скумбріей.