Що краще пити з чаєм?

Можна пити чай з цукром і без нього, з пирогами, тістечками та іншими солодощами, з фруктами, молоком і навіть зі спеціями.. Хліб, пироги, калачі були на столі наших пращурів задовго до чаю. Поява чаю сприяло розширенню асортименту цих продуктів. Борошняні вироби – важка засвоєння їжа.

Що можна, можливо Додати до чай Щоб було смачно та корисно

  • Лимон На запитання «З чим пити чай?» більшість росіян напевно відповість: "З лимоном". …
  • Цукор Багато людей віддають перевагу пити чай з цукром і здається, що так було завжди. …
  • Кориця …
  • Імбир …
  • Ромашка …
  • М'ята …
  • Мед …
  • Молоко

Для чаю чудово підійдуть, звичайно ж, кориця, гвоздика, кардамон, ваніль, навіть бадьян та аніс знайдуть своїх любителів серед чаєманів.

Молоко – головний інгредієнт, із чим англійці п'ють чай. Молоко робить смак чаю м'якше та знижує тонізуючий ефект. … Чай по-джентльменськи

  • молоко: додається до напою;
  • шматковий цукор;
  • чайні сендвічі: несолодкі закуски у вигляді маленького тосту на 1-2 укуси з майонезом та слайсами огірка, помідора чи редиски;