Можна пити чай з цукром і без нього, з пирогами, тістечками та іншими солодощами, з фруктами, молоком і навіть зі спеціями.. Хліб, пироги, калачі були на столі наших пращурів задовго до чаю. Поява чаю сприяло розширенню асортименту цих продуктів. Борошняні вироби – важка засвоєння їжа.
Що можна, можливо Додати до чай Щоб було смачно та корисно
- Лимон На запитання «З чим пити чай?» більшість росіян напевно відповість: "З лимоном". …
- Цукор Багато людей віддають перевагу пити чай з цукром і здається, що так було завжди. …
- Кориця …
- Імбир …
- Ромашка …
- М'ята …
- Мед …
- Молоко
Для чаю чудово підійдуть, звичайно ж, кориця, гвоздика, кардамон, ваніль, навіть бадьян та аніс знайдуть своїх любителів серед чаєманів.
Молоко – головний інгредієнт, із чим англійці п'ють чай. Молоко робить смак чаю м'якше та знижує тонізуючий ефект. … Чай по-джентльменськи
- молоко: додається до напою;
- шматковий цукор;
- чайні сендвічі: несолодкі закуски у вигляді маленького тосту на 1-2 укуси з майонезом та слайсами огірка, помідора чи редиски;