Що можна змішати із ромом?

Найкраще розбавляти ром вишневим, ананасовим або лаймовим соком, кокосовим молоком або іншими фруктовими фрешами (свіжими соками), балансуючи смак і міцність. Найпопулярніша пропорція – 1:2 (одна частина рому до двох частин соку). В Америці білий ром ще розбавляють колою або содовою (звичайним газуванням).

Як пити білий ром в даному випадку: п'ють як горілку із відповідних чарок і закушують чимось м'ясним. … Як правильно пити ром?

  1. Як посуд використовуються чарки, келихи та фужери, іноді стоси. …
  2. Ємності наповнюються, як правило, на дві третини і напій п'ється поступово, цілиться. …
  3. Наповнений келих зігрівають у руці.

Білий ром найкраще розбавляти апельсиновим, лимонним, яблучним чи грейпфрутовим соком. Якщо простіше, то з білими видами рому найкраще поєднуються соки з такою собі кислинкою. І так, краще використовувати свіжі соки, які не містять консервантів і будь-яких інших добавок, які можуть вплинути на смак.