Що відчуває людина за інсулінорезистентності?

Клітини голодні, вони подають сигнал організму, що хочемо їсти, цього починає вироблятися ще більше інсуліну, розвивається инсулинорезистентность. Ви хочете ще більше їсти, ви їсте багато доступної для перетравлення їжі (вуглеводи), але при цьому відчуваєте слабкість і розбитість, втома, відсутність сил.

В результаті інсулінорезистентності утворюється надлишок інсуліну, який знижує рівень глюкози, кров збіднюється цукром та після їжі людина почувається голодною.

При надмірному надходженні вуглеводів виробляється багато гормону інсуліну та розвивається інсулінорезистентність (Клітка не може прийняти глюкозу разом з інсуліном). … Найефективніші способи боротьби, виходячи з причини:

  1. зміни способу життя;
  2. корекція харчування;
  3. регулярні фізичні навантаження.

– З овочів: картопля, солодку кукурудзу, гарбуз, бажано ще й буряк, морква (але якщо ви їх залишили, то не часто й у сирому вигляді). – З фруктів, ягід: яблука, груші, хурму, виноград, ананас, банани, лічі, манго, папайю, кавуни, дині, фініки та інші сухофрукти. З бобових: квасоля.