Як роблять горілку?

Процес виробництва горілки включає приготування виправленої води, змішування ректифікованого або дистильованого етилового спирту з харчової сировини з виправленою водою, обробку водно-спиртового розчину активованим вугіллям або модифікованим крохмалем, його фільтрування, внесення інгредієнтів, якщо вони …

Але, незважаючи на всю різноманітність смаків, до складу будь-якої горілки, як правило, входить лише три основні компоненти: спирт, вода та добавки, а технологія виробництва єдина більшість марок.

Традиційно харчовий етиловий спирт у промислових умовах одержують із зерна, цукробурякової маласи (відходів цукрового виробництва), цукрових буряків та картоплі. Етиловий спирт ділиться на харчовий етиловий спирт та на технічний етиловий спирт.

Як виробляють горілку

  1. Підготовка м'якої води. Її не можна кип'ятити або нагрівати, тому що вона стає жорсткою. …
  2. Приготування спирту та його подальше очищення. …
  3. З'єднання води та спирту. …
  4. Фільтрування. …
  5. Очищення від небажаних та шкідливих компонентів. …
  6. Відстоювання спиртової суміші. …
  7. Розлив по тарі та запечатування.