Який фрукт корисний для мозку?

У авокадо багато фолієвої кислоти та Омега жирних кислот. Їхній симбіоз стимулює роботу судин, очищує їх від шкідливого холестерину, який провокує такі захворювання, як хвороба Альцгеймера. До речі, якщо не любите сам фрукт, використовуйте масло – воно містить усі корисні властивості авокадо в концентрованому вигляді. 2023р.

Британські вчені провели дослідження та встановили, що вживання в їжу лимонів, апельсинів, грейпфрутів та інших цитрусових, а також соку з них покращує роботу мозку. Про роботу йдеться у статті, опублікованій у виданні Frontiers in Neuroscience.

Для харчування мозку просто необхідні білки, поліненасичені жири, вуглеводи, вітамін С та багато інших вітамінів, амінокислоти, антиоксиданти та ще дуже багато мінералів та інших речовин, які покращують його роботу, дають енергію. Всі ці речовини можна отримати з їжею, правильно організувавши своє харчування.

Апельсини, мандарини, лимони, грейпфрути багаті на флавоноїди. Ці з'єднання покращують здатність до навчання та зміцнюють пам'ять. Флавоноїди здатні захистити нервові клітини від ушкоджень, мінімізуючи зниження інтелектуальної активності.