Який хліб не є алергенним?

Горіхи – дуже алергенний препарат. Для дітей, які страждають на алергію, краще вибирати хліб з рисового, кукурудзяного, гречаного борошна. Він містить клейковину (глютен) і викликає алергічних реакцій.

знежирений кефір та інші продукти без барвників та підсилювачів смаку; сушені фрукти; бездрожжеві коржики, житній хліб, сухарики з білого хліба.

Хлібобулочні вироби – Приготовлені з кукурудзяного, рисового, житнього, ячмінного, вівсяного, картопляного борошна, хрусткі житні хлібці..

Дозволені продукти

  • Нежирне яловиче м'ясо, відварене.
  • Супи круп'яні, овочеві (вегетаріанські, на вторинному яловичому бульйоні).
  • Олія оливкова, соняшникова.
  • Відварна картопля.
  • Каші (гречана, геркулесова, рисова).
  • Натуральні йогурти без добавок, сир, кисле молоко, ряженка.
  • Білі сичужні сири.