Горіхи – дуже алергенний препарат. Для дітей, які страждають на алергію, краще вибирати хліб з рисового, кукурудзяного, гречаного борошна. Він містить клейковину (глютен) і викликає алергічних реакцій.
знежирений кефір та інші продукти без барвників та підсилювачів смаку; сушені фрукти; бездрожжеві коржики, житній хліб, сухарики з білого хліба.
Хлібобулочні вироби – Приготовлені з кукурудзяного, рисового, житнього, ячмінного, вівсяного, картопляного борошна, хрусткі житні хлібці..
Дозволені продукти
- Нежирне яловиче м'ясо, відварене.
- Супи круп'яні, овочеві (вегетаріанські, на вторинному яловичому бульйоні).
- Олія оливкова, соняшникова.
- Відварна картопля.
- Каші (гречана, геркулесова, рисова).
- Натуральні йогурти без добавок, сир, кисле молоко, ряженка.
- Білі сичужні сири.