Яку горілку легше пити?

Горілка, виготовлена ​​із спирту класу Люкс чи Альфа, п'ється набагато легше, ніж продукт нижчої якості. Преміальну горілку можна пити нерозбавленою, особливо якщо вона виготовлена ​​з озимої пшениці, жита, картоплі або кукурудзи.

Так у 2023 році найкращими названі горілки: Stolichnaya, "Московська" особлива, "Біла берізка" золота, Gallant, "Чисті роси", "Стопарик", "Байкал", Tundra, "Зубрівка" класична, "Пташка Синичка", "Кристал".

Фахівці не рекомендують запивати горілку взагалі чимось, але якщо вже без запивки ніяк, то Вам допоможе морс, компот чи сік. У жодному разі не можна запивати гірку газованими напоями, інакше через деякий час гостям доведеться шукати Вас під столом.

Порадада № 1 – Охолодіть горілку Напевно, це найпростіший і ефективніший спосіб, як можна легко позбутися гіркого і неприємного смаку спирту у горілки. За кілька годин до того, як горілка опиниться на столі, помістіть пляшку в морозильну камеру чи холодильник. Не бійтеся, якщо горілка якісна, вона не замерзне.