Чи можна імбир наполягати на горілці?

Настоянку на горілці та корені імбиру просто готувати та смачно пити! Настоянка ароматна, з теплим насиченим смаком, а готується досить швидко для таких напоїв – не більше двох тижнів.

Помістіть натертий імбир у банку, залийте горілкою та додайте мед. Наполягайте у темному місці два тижні, раз на два дні струшуючи. Процідіть імбирну горілку через марлю, додатково можна процідити через вату, щоб видалити весь осад повністю.

Імбирна настойка при помірному вживанні сприяє покращенню пам'яті, відновлює колір і тон шкіри, допомагає боротися із зайвою вагою.. Готувати настоянку на імбирі рекомендується на горілці. Напій буде готовий за 12 днів.

Корінь потрібно натерти на тертці або подрібнити ножем, додавши його в заварювальний чайник. Також додається щіпка заварки, чорної чи зеленої. У чайник для заварювання потрібно налити окропу, накрити його кришкою, укутати рушником і дати настоятися 15-20 хвилин.