Чи можна заварювати траву?

Заварювати трави найкраще в такий же спосіб, як заварюють каву в турці. Залийте траву водою кімнатної температури і доведіть до кипіння на повільному вогні. Потім зніміть з вогню і трохи остудіть. Цей спосіб нагадує «водяну лазню».

– Листя подорожника, мати-й-мачухи, кропиви. Трави в чай ​​можна використовувати свіжими, прямо "з куща". А можна засушити для зимових чаювання.

Основні правила приготування чаю із трав Залийте траву окропом (не менше двохсот грамів води першого кип'ятіння). Накрийте посуд кришечкою, тарілочкою. Можна закутати ємність невеликим рушником. Чай має деякий час настоятися.

Що смачно – те й правильно».

  • Чабрець «У різних регіонах Росії чебрецем можуть називати різні трави. …
  • М'ята та меліса «Вони схожі, але все ж таки це різні речі. …
  • Лист чорної смородини «Є два варіанти. …
  • Шипшина «Шипшина» – класичний приклад продукту, який добре працює як основа. …
  • Шавлія …
  • Ромашка …
  • Женьшень …
  • Перстач