Чому не можна пити горілку з пивом?

Якщо випити пива, а потім запитати міцним алкоголем, вуглекислий газ, що міститься в пиві, багаторазово збільшить швидкість всмоктування алкоголю в кров, через що хміль дуже швидко вдарить у голову. Відзначимо, що цей ефект настане, якщо змішати горілку (ром, коньяк і т. д.) з мінералкою, квасом або колою.5 сент. 2023р.

Продукти, які категорично не можна змішувати з алкоголем

  • Стиглі грона винограду.
  • Жирна та смажена їжа.
  • Гриби …
  • Кава …
  • Мариновані помідори та огірки, а також торти та шоколад.
  • Солодкі газовані напої

Пиво дуже злий напій, особливо крафтове. Якщо випивається міцний алкоголь, а потім пиво — похмілля буде обов'язково. Інший момент – це кількість цукру в напої: чим його більше, тим важче вранці, тому що відбувається згущення крові та розпад шкідливих речовин в організмі. Цукор посилює цей ефект.

Відмінно поєднуються:

  • Міцний алкоголь і темне пиво:
  • Коричевий ель та коньяк;
  • Портер та джин;
  • Молочний стаут ​​та мескаль.