Що їсти для відновлення пам'яті?

Апельсини, мандарини, лимони, грейпфрути багаті на флавоноїди. Ці з'єднання покращують здатність до навчання та зміцнюють пам'ять. Флавоноїди здатні захистити нервові клітини від ушкоджень, мінімізуючи зниження розумової активності.10 Грудня. 2023р.

Їжа для розуму – 10 продуктів, що покращують пам'ять та роботу мозку

  • Жирні сорти риби.
  • Ягоди чорниці та лохини.
  • Хліб із борошна грубого помелу.
  • Какао та чорний шоколад.
  • Помідори.
  • Брокколі …
  • Насіння гарбуза.
  • Шавлія

В тому числі:

  • Фрукти та ягоди: ананаси, абрикоси, обліпиха, чорниця, мандарини.
  • Овочі та зелень: броколі, часник, селера, петрушка, хрін.
  • Крупи та злаки: гречка, бурий рис.
  • Рослинні олії та горіхи: мигдаль, волоський горіх, лляна олія.
  • Лосось Вся жирна риба, включаючи лосося, має у складі велику кількість поліненасичених жирних кислот омега-3. …
  • Гарбузове насіння Гарбузове насіння містить цинк, корисні жирні кислоти, магній, вітаміни А і Е.
  • Гіркий шоколад …
  • Грецькі горіхи …
  • Брокколі