Що їсти при поганій пам'яті?

Жирні сорти риби та морепродукти Лосось, тунець, сардини, тріска, креветки, устриці, кальмари – багаті джерела омега-3 жирних кислот, які входять до складу клітинних мембран і допомагають відновлювати клітини мозку, а інформації – засвоюватися.10 Грудня. 2023р.

Їжа для розуму – 10 продуктів, що покращують пам'ять та роботу мозку

  • Жирні сорти риби.
  • Ягоди чорниці та лохини.
  • Хліб із борошна грубого помелу.
  • Какао та чорний шоколад.
  • Помідори.
  • Брокколі …
  • Насіння гарбуза.
  • Шавлія

Що ще допоможе все згадати – давайте мозку завдання. Навчайте мови, грайте в шахи, навчайте вірші напам'ять. Не тримайте голову порожній, це погіршує пам'ять; – більше часу проводьте на свіжому повітрі.

  • Лосось Вся жирна риба, включаючи лосося, має у складі велику кількість поліненасичених жирних кислот омега-3. …
  • Гарбузове насіння Гарбузове насіння містить цинк, корисні жирні кислоти, магній, вітаміни А і Е.
  • Гіркий шоколад …
  • Грецькі горіхи …
  • Брокколі