Які трави корисно заварювати?

Що смачно – те й правильно».

  • Чабрець «У різних регіонах Росії чебрецем можуть називати різні трави. …
  • М'ята та меліса «Вони схожі, але все ж таки це різні речі. …
  • Лист чорної смородини «Є два варіанти. …
  • Шипшина «Шипшина» – класичний приклад продукту, який добре працює як основа. …
  • Шавлія …
  • Ромашка …
  • Женьшень …
  • Перстач

Тут на допомогу прийдуть трави, які можна вживати у вигляді чаю. Своїми властивостями, що очищають, славляться подорожник (не прикладати, а заварювати), листя берези, ромашка, полин, материнка, календула, конюшина, листя суниці та м'яти.

– м'ята, меліса, материнка, чебрець, звіробій, шавлія; – Квітки ромашки, календули, ехінацеї, мальви, конюшини; – плоди шипшини, яблуні, груші, сливи; – Листя подорожника, мати-й-мачухи, кропиви.