Що з'їсти на обід на роботі?

Що дієтологи рекомендують купити на обід в офіс та на виробництво:

  • супи, гарніри для повноцінного насичення організму;
  • овочеві салати з приправами та спеціями;
  • омлет, яєчня із зеленню та сиром;
  • круп'яні гарніри, приправлені соусами;
  • тушкована з овочами риби та м'яса.

Що потрібно їсти на обід

  • 30% займають складні вуглеводи: паста з твердих сортів пшениці, зерновий хліб та крупи, наприклад, кускус, дикий рис, булгур, перловка чи гречка.
  • 30% йде на білки. Це тушковане, запечене чи відварене м'ясо, нежирна риба, морепродукти. …
  • 40%, що залишилися на тарілці займає клітковина, то є овочі.

При обмірковуванні конкретних страв обіду, варто вибирати рецепти з наступних продуктів:

  • свіжі ягоди, овочі, фрукти;
  • свіжа зелень;
  • круп'яні каші;
  • макарони з твердих сортів пшениці (у невеликій кількості);
  • картопля (у невеликій кількості);
  • натуральні молочні та кисломолочні продукти;
  • нежирна риба; морепродукти;