Які антиоксиданти?

вітамін С Найбільш потужним та знаменитим з усіх антиоксидантів є вітамін С. Він відноситься до антиоксидантів водорозчинних. Його роль захищатиме від руйнівного впливу вільних радикалів біологічно активні речовини, що відповідають за омолодження організму.

Риба та морепродукти, квасоля та горіхи, виноград, обліпиха, чорниця та горобина, в тому числі і чорноплідна, петрушка та селера, редис, морква, шпинат, баклажани, капуста, різні крупи – Все це джерело природних антиоксидантів.

Жиророзчинні антиоксиданти краще приймати разом (вітаміни А, Д3 та Е, олія бурачника, олія гарбуза, астаксантин), капсули та краплі разом з їжею. Таблетовані форми також можна розжовувати запиваючи теплою водою або трав'яним чаєм.