Які трави можна змішувати для чаю?

Важливо: сировина, яка має сильний запах, краще не змішувати один з одним при приготуванні трав'яного чаю. Суміш запахів може сформувати новий неприємний аромат. Такі трави, як м'яту, мелісу, чебрець, материнку рекомендують додавати окремо. Заварювати трав'яний чай правильно, також потрібно правильно.

Що смачно – те й правильно».

  • Чабрець «У різних регіонах Росії чебрецем можуть називати різні трави. …
  • М'ята та меліса «Вони схожі, але все ж таки це різні речі. …
  • Лист чорної смородини «Є два варіанти. …
  • Шипшина «Шипшина» – класичний приклад продукту, який добре працює як основа. …
  • Шавлія …
  • Ромашка …
  • Женьшень …
  • Перстач

Тут все залежить від смаку. Але зазвичай до складу трав'яного чаю збирають листя смородини, малини, полуниці, суниці, гілки та листя вишні, м'яту, мелісу, материнку, звіробій, собачу кропиву, ромашку, лист брусниці, валеріану, чебрець та іван-чай.