Панацея від похмілля:
- Треба пити більше води, бажано мінеральної, з іонами натрію і калію. …
- Для відновлення запасу вітамінів пий соки (апельсиновий, томатний, грейпфрутовий – у них багато вітаміну С).
- Співаєш меду, фруктоза прискорить нейтралізацію алкоголю.
- Щоб допомогти печінки приймати таблетку N-ацетилцистеїну.
Відповідь: Виникнення головного болю при помірному вживанні винамає кілька причин. У всьому винна «сірка» (діоксид сірки (SO2), що виконує функції консерванта), неякісне вино та непрофесійні виробники — не варто.
Головний біль може відвідати вас, навіть якщо вип'єте лише один келих. Найчастіше це трапляється, коли п'єте напівсолодке. У ньому міститься сірка, що використовується як консервант. Саме вона здатна викликати таку реакцію.